UroSystem – Az alsó húgyúti megbetegedések hatékony kezeléséért

Rólunk

Az Egyesült Államok-beli Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) megfogalmazása alapján az interstitiális cystitis/hólyagfájdalom szindróma (IC/BPS) „összetett, keveset tanulmányozott, ismeretlen eredetű állapot”. A leggyakoribb tünetei a krónikus húgyhólyagfájdalom, amelyet gyakori, illetve sürgető vizelési inger kísér. Csak az Egyesült Államokban mintegy 5 millióra tehető az érintettek száma. A betegség diagnosztizáltsági aránya rendkívül rossz; a Földön feltehetőleg mintegy 100 millió látens páciens él.

Az Urosystem által fejlesztett portfolió kifejezetten az IC/BPS-re koncentrálva kínál orvosi eszközöket, orális készítményeket, illetve diagnosztikai módszereket. Célunk és küldetésünk, hogy helyreállítsuk a világ IC/BPS-ben szenvedő pácienseinek az életminőségét. A portfolió számos eleme azonban más, az alsó húgyutakat érintő megbetegedések terápiájában is használható; ezek közé tartoznak a visszatérő húgyúti fertőzések, illetve a kemoterápiás cystitis.

A magyarországi székhelyű Urosystem Zrt. elsődleges célja a Lovász Sándor MD. PhD. urológus, Birinyi Péter MD. gyógyszerész, és munkatársaik találmányainak kutatása, fejlesztése, és piacra történő bevezetése. Lovász Sándor az IC/BPS világszerte elismert szakértője, 300-nál is több pácienst kezel. Birinyi Péter a Mikszáth Gyógyszertár vezető gyógyszerésze – 2015-ben ezt az intézményt választották az Év Gyógyszertárának. 

Az Urosystem Zrt. D&B minősítése AAA, ami azt jelenti, hogy a céggel történő üzleti kapcsolat kialakítása rendkívül alacsony kockázatú. A magyar cégeknek mindössze 0,63%-a rendelkezik e minősítéssel. 

Dun & Bradstreet tanusitvany
Cím
1137-H Budapest
Szent István park 26. fszt. 2.
Hungary
Email
[email protected]
Phone
+36 20 934 2674
Közösségi (EU VAT) adószám
HU22923820

Partnereink

IBSA logo

A svájci IBSA cég az UroDaptert® iAluadapter® néven, a húgyhólyag feltöltésére szolgáló gyógyszerükkel, az iAluRil®-lal együtt csomagolva hozza forgalomba. Az iAluadapter® 85 országban elérhető.

Tyro Medical

A Tyro Medical kiválóság iránti elkötelezettsége és az egészségügyi környezet mélyreható ismerete tökéletes partnerré teszi őket számunkra. Elosztási csatornáik, szoros kapcsolataik az egészségügyi szolgáltatókkal és átfogó piaci stratégiáik lehetővé teszik számunkra, hogy hatékonyan kommunikáljuk az UroDapter® egyedülálló előnyeit és képességeit az egészségügyi szakemberek és a betegek számára szerte az Egyesült Államokban.

Jelenleg az első, a piacon már elérhető orvosi eszközünk forgalmazásához keresünk partnereket. Az UroDapter® nevű fecskendő adapter helyettesíti a katétert a húgyhólyag instillációja során, amivel lehetővé teszi a fájdalommentes és komplikációmentes kezelést.

Kapcsolat

Ha kérdése, észrevétele van, vagy további információra van szüksége, kérjük, használja az alábbi űrlapot.